Wij zijn A3bc Data & Telecom

Welkom! Van harte welkom zelfs. Wij zijn A3bc Data & Telecom: een goed team ‘fanatiekelingen’ op het gebied van data & telecom. Met veel kennis van de techniek, maar ook met veel oog voor de wensen en behoeften van de klant.

Wij zijn vooral sterk op het gebied van cloud telefonie, vaste telefonie en internet.

Meer weten over
A3bc Data & Telecom?

Over ons

Is jouw organisatie altijd bereikbaar?

Wij zorgen voor optimale bereikbaarheid voor bedrijven en organisaties. Maatwerk, slimme oplossingen, geavanceerde techniek. En, hoewel wij een grote affiniteit hebben met de techniek zelf, wij vinden de oplossingen voor de klanten en een perfecte serviceverlening nog belangrijker. De techniek is het middel; tevreden klanten die optimaal kunnen werken en kunnen vertrouwen op de techniek is ons doel!

Service en support op 1

Wij zijn een sterk op service en support gerichte onafhankelijke netwerkprovider. Met een ijzersterk en betrouwbaar eigen netwerk in Nederland, waardoor wij alles ‘in eigen huis hebben’. En met betrouwbare partners in ons werkgebied.

Nationaal én internationaal actief

En dat werkgebied is nogal fors: wij werken voor klanten of liever nog met klanten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België en Spanje. Vanuit onze thuisbasis in Roermond (provincie Limburg). Met een netwerk dat heel West-Europa en een groot deel van Zuid-Europa omvat.

team-a3bc-data-en-telecom

Thuis in een complexe & dynamische wereld

De wereld van data & telecom is een wereld vol innovaties en. Complex dus… In deze complexe wereld zijn wij thuis. En niet zo maar – in alle bescheidenheid – daar blinken wij in uit. En met ons eigen netwerk zijn wij volledig in controle. 1 aanspreekpunt dus voor onze klanten.

Samenwerken op basis van ‘no nonsens aanpak’

We werken samen met klanten, bij de opstart, bij implementatie en service en onderhoud. Niet alleen omdat we geloven dat dit betere kwaliteit oplevert. Meer nog omdat dit de enige sleutel voor succes is. En we werken samen met andere leveranciers. Wij kunnen met nagenoeg alles koppelingen bouwen.

Service & support op maat

Geen enkele klant is identiek aan een andere klant. Ook als het om service en support gaat. Wij hebben een eigen team van uitermate deskundig technisch personeel dat voor je klaar staat. Dat is voor ons een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Daar mogen onze klanten op vertrouwen!

Betrouwbare dienstverlening

Wij leveren alles op het gebied van data en telecom. Wij zorgen dat jouw organisatie of bedrijf bereikbaar is, dat jouw data goed beschermd is, dat jouw medewerkers optimaal kunnen werken en dat jij je geen zorgen hoeft te maken hierover. Daar staan wij voor en daar adviseren wij onze klanten over. Wij komen niets ‘verkopen’, wij helpen.

Totaal oplossingen door team van experts

Wij verzorgen het hele traject voor jou. We adviseren, ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en onderhouden met een kwalitatief hoogwaardig en gemotiveerd team met technisch kennis en veel oog voor serviceverlening aan de klant. En ook als alles opgeleverd is, dan staan we voor je klaar. Wij staan voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Inspirerende voorbeelden…

Wij denken in oplossingen! Uiteraard zit daar een berg kennis over onze producten en diensten achter. We stellen vragen om ‘de vraag achter de vraag’ te achterhalen. En dat levert fraaie oplossingen op het gebied van data, telecom, veilige verbindingen, bereikbaarheid van uw teamleden, werkplekken, databescherming op…

Betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen voor de zakelijke markt.

Meer weten over onze cases of onze klantgerichte aanpak? Bel ons verkoop team, zij gaan graag het gesprek met je aan.

Verkoop team

Mail verkoop direct

verkoop@a3bc.eu

Stuur een bericht

En we contacten je z.s.m