Veelgestelde vragen

Er zijn meer vragen in de wereld, dan dat er antwoorden zijn. Wij hebben toch ons best gedaan om op overzichtelijke wijze een heel aantal veelgestelde vragen te stellen en te voorzien van de juiste antwoorden. Waarom? Om jou verder te helpen. Want als je het antwoord op jouw vraag snel kan vinden, dan scheelt dat tijd. Kostbare tijd. Vandaar in een aantal categorieën de vragen en de antwoorden. Dan kun jij weer snel verder en hebben wij – hopelijk – weer een klant naar tevredenheid kunnen helpen.

Wat is cloud telefonie en hoe werkt het?

Cloud telefonie of VoIP (Voice over Internet Protocol) is spraak over internet, oftewel bellen via internet. Als je gaat bellen via de cloud, dan heb je geen eigen telefooncentrale meer nodig. Voor jou wordt een deel van ons centrale VoIP netwerk ingericht. In plaats daarvan richten we een digitale telefooncentrale met jouw persoonlijke voorkeuren voor je in, die je via het internet kunt bereiken. Deze wordt gehost op verschillende van onze servers, zodat je bereikbaarheid altijd gegarandeerd is. Cloud telefonie van A3bc Data & Telecom is volledig gericht op het bieden van een complete telefoon oplossing om jou als klant te ontzorgen.

Deze VoIP telefooncentrale groeit en krimpt met je mee, afhankelijk van je behoefte. Alle updates voor de cloud telefooncentrale worden kosteloos aangeboden. Jouw telefoonomgeving blijft daardoor altijd up-to-date. Cloud telefonie levert maximale flexibiliteit en is onbeperkt schaalbaar. Van welke opties je gebruik maakt, bepaal je helemaal zelf. Zo betaal je dus ook niet voor functies die je niet gebruikt en heb je altijd de kosten zelf in de hand. Met als voordelen voor jou: ‘Total Cost of Ownership’, perfecte dienstenen zeer betrouwbare bereikbaarheid!

Hoe kan ik mijn telefonische bereikbaarheid verbeteren?

Dat begint met weten wat je wensen zijn en wat er nu niet (helemaal) goed gaat? Wij vinden het belangrijk dat jouw telefonie- en bereikbaarheidsoplossingen optimaal werken. Daarom bieden wij voor bedrijven en organisaties met 10 werkplekken of meer gratis onze A3bc Data & Telecom technische keuring aan. Wat doen wij tijdens een keuring: beschikbaarheid controle op locatie van verbinding(en), glas/kabel/4G, inventarisatie toepasbaarheid nieuwe oplossingen in bestaand systeem, behoefte inventarisatie met een maximum van 60 minuten per APK, uitleg over nieuwe functies van telefooncentrales, software, nieuwe connectiviteitstechnieken en we brengen een verbetervoorstel uit. Daarmee heb jij het antwoord op je vraag.

Moet ik overstappen op cloud telefonie?

Allereerst, dat ligt aan je behoeften en wensen. Als het antwoord ‘Ja’ blijkt te zijn, dan helpen wij met de overstap naar cloud telefonie. Sterker nog, wij regelen dat compleet voor je. Cloud telefonie van ons is volledig gericht op het bieden van een gehoste en gemanagede telefoon oplossing om jou als klant te ontzorgen. De Cloud telefonieoplossing van A3bc Data & Telecom is de laatste telefoonomgeving die je ooit hoeft aan te schaffen, omdat deze VoIP telefooncentrale met u meegroeit en krimpt. Alle updates voor de Cloud telefooncentrale worden kosteloos aangeboden. Jouw telefoonomgeving blijft daardoor bij de tijd.

Is een eigen IP telefooncentrale zinvol voor mij om aan te schaffen?

Dat zou zo maar kunnen! Behoefte aan een veelzijdige en professionele telecom-omgeving, zonder te investeren in een kostbare telefooncentrale? Dankzij Voice over IP (VoIP) is dat mogelijk. Een eigen IP telefooncentrale biedt alle functionaliteit die je hierbij nodig hebt. Betrouwbaar, schaalbaar, en lokaal aanwezig op je locatie. De eigen IP telefooncentrale van A3bc Data & Telecom is een veelzijdige telecomoplossing. Je hebt alleen een voice gateway, toestellen en/of softwaretelefoons nodig. Via een beveiligde voice-verbinding ben je aangesloten op ons onafhankelijke netwerk. Een breed palet aan faciliteiten staat volledig tot je beschikking. Naast de investering in de gateway betaal je alleen naar rato van het aantal gebruikers, je betaalt dus nooit te veel.

Wat voor oplossingen op het gebied van data bieden jullie?

Wij bieden maatwerk oplossingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven en organisaties. Alles op het gebied van data verzorgen wij voor onze klanten. Voor de één een basisoplossing voor veilig internet en data-opslag. Voor de ander integrale oplossingen voor complexe data-organisaties.

Waar staat A3bc Data & Telecom voor?

Wij staan voor onze klanten, de slimme maatwerk oplossingen en goed werkende technisch hoogwaardige producten en diensten. Samen met onze klanten bouwen we maatwerk oplossingen die werken! Zonder gedoe voor de klant met een no-nonsense aanpak door ons. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. En bij storingen of support vragen kun je altijd bij ons terecht en lossen wij het op. Oh ja, we zijn ook trots op ons eigen netwerk, onafhankelijk dus van andere netwerkpartijen in Nederland. Dat is ook fijn voor onze klanten, want die kan gewoon bij ons terecht en wordt dus niet doorverwezen naar de KPN’s en Ziggo’s van deze wereld…

Ik wil sneller internet? Wat bieden jullie aan?

Alles op het gebied van snelle verbindingen (glasvezel, mobiel) en alles wat nodig is om de verbindingen naar de gebruikers te brengen, zodat de gebruiker optimaal – en dus via heel snelle verbindingen – kan werken en gelijktijdig gebruik kan maken van verschillende diensten zoals internet, datacommunicatie, videobewaking over fysiek één verbinding. Wij leveren onze klanten permanente en betrouwbare internettoegang via zakelijke glasvezel, VDSL, SDSL(.bis), ADSL en Coax verbindingen, met belangrijke voordelen altijd online en 24/7 bereikbaarheid, internet via veilige, betrouwbare en toekomstbestendige verbindingen, brede keuze aan infrastructuren, eenvoudig schaalbare capaciteit van het internet tot 1000Mbit/s en internetverbindingen standaard inclusief Service Level Agreement (SLA);

Hoe hebben jullie service en support geregeld?

Dat zijn voor ons twee essentiële begrippen. Dat willen wij voor onze klanten perfect op orde hebben. Hoe we dat gedaan georganiseerd hebben en wat je hier als klant aan hebt, lees je op service & support.

Kan ik via jullie ook back-up verbindingen regelen?

Ja zeker! Wellicht de grootste nachtmerrie van elk bedrijf is het wegvallen van de internetverbinding. Door de komst van cloud toepassingen en trends als ‘Bring Your Own Device’ is een betrouwbare verbinding met het internet meer dan ooit van belang. Uit onderzoek blijkt echter dat 6 op de 10 bedrijven geen back-upverbinding hebben. Wij bieden ondernemers een tweetal betrouwbare en betaalbare back-up oplossingen die het werkproces veilig stellen bij uitval van de hoofdverbinding: AirInternet Back-up Pro en AirInternet Back-up Lite

Waarom zou ik voor kiezen voor A3bc Data & Telecom?

Die vraag is terecht. Die stellen wij namelijk ook aan onze partners en toeleveranciers. Waar we dan vooral op letten zijn zaken als betrouwbaarheid, persoonlijke aanpak, maatwerk en natuurlijk tegen eerlijke prijzen. Omdat wij dat zelf ook belangrijk vinden, zijn dat ook de elementen die klanten van ons kunnen verwachten. En… ben je hier niet helemaal tevreden over in de praktijk, laat dat ons dan ook weten. Dan fixen we dat! Zonder gedoe en gewoon omdat het hoort!

Mijn klanten klagen dat ik slecht bereikbaar ben, maar ik kan dit zelf niet goed onderbouwen of hier iets aan verbeteren. Kunnen jullie helpen?

Ja, zeker. Bereikbaarheid is vaak een ‘perceptie’. Op basis van een paar signalen ontstaat veelal het vermoeden dat het slecht is geregeld. Wij helpen je om dat te objectiveren. We maken de echte bereikbaarheid met onze software inzichtelijk en helpen je met een verbeterplan. Althans, als dat nodig is. Want het kan ook zijn dat je het – ondanks de signalen – eigenlijk best goed voor elkaar hebt. Als dat zo is, dan adviseren we je ook gewoon om het te laten zoals het nu is. Verbeteren doen we alleen als dat ook echt zinvol is. Het resultaat: tevreden klanten en hoger rendement!

Om mijn bereikbaarheid te vergroten, wil ik alle kanalen optimaal op elkaar afstemmen? Hoe pak ik dat aan?

Dit vinden wij vaak de mooiste vragen. Complexe omgeving, integrale benadering. Daar worden wij enthousiast van. We gaan allereerst het gesprek aan. Wat zijn de wensen en behoeften? Wat moet verbeterd worden en hoe gaan we dat doen. Op basis van een helder plan met heldere voorwaarden, gaan we aan de slag. Om datgene te realiseren waar de klant vaak nog amper van durft te dromen. Daar ligt onze kracht. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende (hernieuwde) kennismaking.

Wat doet A3bc Data & Telecom op het gebied van privacy

A3bc Data & Telecom neemt privacy en data van klanten zeer serieus en zal informatie op een veilige manier verwerken en gebruiken. Lees hier alles over in ons privacybeleid. Heb je hier vragen over, schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

Waarvoor kan ik bij jullie service & support team terecht?

Voor al je vragen over onze producten en diensten die je zelf niet kunt beantwoorden of oplossen. En natuurlijk kun je bij ons terecht als er storingen zijn. Ons service & support team staat voor je klaar en zorgt dat de storing zo snel mogelijk verholpen is en alles weer operationeel is. Ook in de avonduren en/of weekenden. Daar kun je op vertrouwen.

Ik heb behoefte aan support en/of service. Hoe kan ik jullie het makkelijkst bereiken?

Wij bieden 24/7 support & service, omdat we beseffen hoe belangrijk dat is voor onze klanten. Je leest hier alles over bij service & support. Ook vind je daar hoe je makkelijk en snel contact kan opnemen met ons.

Moet ik betalen voor service & support?

Service & support is standaard onderdeel van onze dienstverlening. Als je met ons in zee gaat, dan spreken we bij de start helder af hoe we dit voor jou gaan regelen. Dan weet je dus altijd waar je aan toe bent. Afhankelijk van je wensen en behoeften kies je voor een service & support contract, betaling bij gebruik of een all-in projectprijs. Wel zo duidelijk! En met gunstige tarieven!

Hoe kan ik jullie bereiken?

We geven de voorkeur aan persoonlijk contact, omdat dit in de praktijk vaak het beste werkt. Wij komen daarom graag bij jou langs of we staan je telefonisch te woord. Uiteraard zijn we ook via direct kanalen bereiken. Op onze contactpagina vind je alle mogelijkheden overzichtelijk bij elkaar. Mocht je langs willen komen op kantoor, dan ben je uiteraard ook welkom. Als je van tevoren even laten weten dat je komt, dan weet je zeker dat wij er zijn om je te ontvangen en om een kop koffie/thee of iets anders aan te bieden. Welkom!

Welke verbindingen en snelheden zijn er bij mij op locatie mogelijk? Wat is de snelheid van de verbindingen?

Snelheid is natuurlijk belangrijk, maar stabiliteit en betrouwbaarheid ook. Met een internetverbinding van A3bc Data & Telecom kun je gelijktijdig gebruikmaken van verschillende diensten zoals internet, datacommunicatie, videobewaking over fysiek één verbinding.

Wij leveren onze klanten permanente en betrouwbare internettoegang via zakelijke glasvezel, VDSL, SDSL (.bis), ADSL en Coax verbindingen, met belangrijke voordelen:

  • Altijd online en 24/7 bereikbaar;
    • Internet via veilige, betrouwbare en toekomstvaste verbindingen;
  • Brede keuze aan infrastructuren;
  • Internetverbindingen worden inclusief Service Level Agreement geleverd;

En het antwoord op de vraag over snelheid… Capaciteit van het internet is eenvoudig schaalbaar tot maar liefst 1.000 Mbit/s! Supersnel dus!

Betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen voor de zakelijke markt.

Nog vragen? Tilman helpt je graag verder.

tilman-footer

Mail Tilman direct

t.schreurs@a3bc.eu

Stuur een bericht

En we contacten je z.s.m